1 conserva ton in ulei
1 punga legume congelate (amestec mexican)
1 lingura margarina
1/2 lamaieCum se prepara :
Se pun la fiert legumele in jumatate de litru de apa pentru aprox. 5 min , amestecand din cand in cand .
Dupa fierbere, se clatesc bine in apa rece .
Se pune la topit o lingura sanatoasa de margarina si
se adauga legumele.
Se lasa la rumenit 10 min amestecand periodic.
Se adauga sare, piper si un strop de vegeta .
Se lasa la racit , se goleste conseva de ulei si se adauga tonul , apoi se stoarce o jumatate de lamaie .
se serveste rece !
valoare energetica : 210 kal
tine de foame : cam 2 ore -cam 4 ore daca esti la cura :)
POFTA BUNA !
2 comentarii:
Felicitari pt reteta! arata foarte bine salata si este delicioasa! trebuie sa o incerc si pe cealalta ! tine-o tot asa :)
faina salata!
Trimiteți un comentariu